ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться концерт Сергія Асафатова

|

У п’ятницю, 24 листопада, у Львові пройде концерт Сергія Асафатова. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

У його неймовірних, глибоких піснях кожний пізнає себе, дивовижний оксамитовий голос торкається найтонших струн душі, а концерти — значно більше, ніж просто гарний вечір якісної української музики.

Надзвичайний Сергій Асафатов везе нову порцію незабутніх емоцій львів’янам.

У п’ятницю Львів стане другим містом, яке співак відвідає у межах туру 9 містами України, у якому даруватиме насолоду від вражаючих прем’єр і улюблених хітів.

24 листопада о 19.00 у «!FESTrepublic» Сергій Асафатов зі своїми музикантами «оркестру добрих і світлих людей» обіцяє всім справжню магію і ту саму фантастичну атмосферу «як на домашній кухні», якими славляться всі його виступи.

«Львове, скоро обіймемось! До зустрічі!», — запрошує львівських шанувальників і гостей міста Сергій Асафатов.

«Заведу кота», «Туман», «Море», «Люди ідуть від людей», «Літай», «Гарного дня», «Золото», «Дякую за світанки», «Крим», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало», «Париж» — на рахунку Сергія Асафатова безліч хітів, які скорили серця мільйонів українців.

І невгамовний співак-мультиінструменталіст цей список постійно поповнює.

Сергій Асафатов — один із найбільш плідних українських артистів. За 2023 рік він написав рекордну кількість нових пісень і продовжує тішити своїх шанувальників новими піснями майже щомісяця.

Із дня проведення свого крайнього концерту у Львові, що відгримів у квітні, Сергій Асафатов презентував дев’ять вражаючих прем’єр: пісні і кліпи «Я живу» («Смак свободи»), «Кришталь», «Рани», «Наодинці», «Світло», «Моя батарея не сяде», «Ти моя музика», «Небо» і «Речі».

Співак зізнається: саме написання нових творів йому найбільше надає сил нині.

«Я навчився не розклеюватись. Якщо вже дуже погано, ти просто рубаєш дрова, просто йдеш кудись кілометрів десять — в залежності від того, наскільки буває погано… Загалом я стараюсь оточувати себе такими людьми, з якими мені комфортно. І просто багато пишу», — говорить Сергій Асафатов. — «Особливо коли почалася повномасштабна війна, я зрозумів наскільки крихке життя. І скільки всього хочеться зробити. Тому поки є цей час, поки я вільний від концертів туру, майже весь час просто вимикаю телефон і працюю. Це допомагає: вимкнути телефон і просто працювати. Я раніше це теж не розумів, але ті люди, які пишуть — з ними відбувається дивна штука. Навіть не знаю, як це пояснити. Ніби то не ти все… От ніби ти, але потім слухаєш — дуже дивно… Як магія! У моєму житті насправді дуже багато магії. Дуже!»

Приходьте насолоджуватися щирістю і відкритістю, безмежним талантом, дивовижним голосом та неповторними піснями, які відображають те, що думаємо і відчуваємо всі ми.

У п’ятницю, 24 листопада, о 19.00 у «!FESTrepublic» на концерті Сергія Асафатова буде надзвичайно!

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням lviv.karabas.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *