ОСТАННІ НОВИНИ

ДБР розслідує ДТП із військовими, у якій загинула журналістка

Андрій Котенський

|

Працівники ДБР розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Миколаївщині за участі військового автомобіля, у якій загинула журналістка. Трагедія трапилась 19 листопада 2023 року, близько шостої вечора. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДБР.

Військовий автомобіль та легковик, за кермом якого перебувала журналістка одного з Миколаївських ЗМІ, зіткнулись на трасі поблизу села Єфремівка, Новобузького району. Водійка та пасажир – її чоловік від отриманих ушкоджень померли в лікарні.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило загибель потерпілого).

Винуватцю аварії загрожує до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

За даними НониниN, у складних погодних умовах легковий автомобіль «ZAZ Форза» занесло, і він зіткнувся з мікроавтобусом військових, який рухався в зустрічному напрямку.

У легковому автомобілі їхала 29-річна миколаївська журналістка Олена Левицька та її чоловік бойовий офіцер Сергій. Обидвоє потерпілих померли у лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *