ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій розтрощив своє авто

Наталя Дуляба

|

На трасі Київ – Чоп у Львівській області нетверезий водій без прав розтрощив своє авто, врізавшись у мікроавтобус. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Аварія сталась ввечері 17 листопада на трасі Київ – Чоп автомобіль Volkswagen Bora, не подавши сигнал повороту, врізався у Peugeot Expert.

Винуватцем ДТП виявився 25-річний чоловік, який не мав водійського посвідчення. Під час спілкування з правоохоронцями він зізнався, що вживав алкоголь, однак від проходження перевірки відмовився.

Незважаючи на значні ушкодження, яких зазнав Volkswagen Bora, сам нетверезий водій не постраждав. Також не зазнав травм й керманич мікроавтобуса.

На п’яного водія склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП).

Також на нього винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *