ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня Гідності та Свободи Львовом пройде тиха хода

Наталя Дуляба

|

У понеділок ввечері, 20 листопада, з нагоди десятої річниці Дня Гідності та Свободи центром Львова пройде тиха хода зі свічками. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Початок ходи – о 19:30. Збір – біля храму святого Михаїла (вул. Винниченка, 22), організатором заходу є колегіум УКУ.

Учасники мовчки пройдуть зі свічками центром міста до Меморіалу Героям Небесної Сотні, де вшанують пам’ять усіх загиблих на Майдані та українських захисників. Курсанти під музичний супровід оркестру Академії сухопутних військ піднімуть прапор України, також тут проведуть спільну молитву.

«В теперішній час війни важливо згадати усі ті події, які позначали боротьбу нашого народу за свою свободу та самовизначення», – наголошують організатори.

Маршрут ходи: храм святого Михаїла – вул. В. Винниченка – сквер «На валах» – вул. М. Кривоноса – Меморіал Героїв Небесної Сотні. Рух транспорту у цей час не призупинятимуть.

Всіх львів’ян запрошують долучитися до заходу і спільно вшанувати памʼять Героїв Небесної Сотні.

Додамо, День Гідності та Свободи в Україні відзначають щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Цьогоріч минає 10 років із початку Революції Гідності і 19 років – із початку Помаранчевої.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *