ОСТАННІ НОВИНИ

На Куп'янському напрямку ворог перегрупувався і наступає з кількох напрямків

Маркіян Рой

|

На Куп’янському напрямку ворог перегрупувався і намагається наступати з кількох напрямків, прагнучи повторно окупувати місто Куп’янськ. Про повідомив речник командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону, повідомляє Українська правда.

«Щодо Куп’янського напрямку ситуація залишається активною. Ворог перегрупувався, ворог далі наступає з декількох напрямків на Куп’янськ, хоче повторно окупувати це місто. Адже це важливий логістичний центр, через який здійснювалося постачання провіанту та боєприпасів ворожої армії під час минулої окупації», – зазначає Володимир Фітьо.

На цьому напрямку українські захисники відбили 11 ворожих атак. Окупанти завдали 19 авіаційних ударів (застосовувався весь арсенал авіації: штурмова, бомбардувальна та гелікоптери вогневої підтримки), задіяли 25 дронів-камікадзе. Загалом за добу ворог здійснив 532 обстріли українських позицій на Лимано-Куп’янському напрямку.

Українські оборонці за добу 14 листопада знищили 246 окупантів і 52 зразки ворожої техніки, з них 7 танків і 4 БМП на цьому напрямку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *