ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини намагався ввезти в Україну три позашляховики як гуманітарну допомогу

Маркіян Рой

|

На Львівщині на українсько-польському кордоні прикордонники вилучили три позашляховики, які 50-річний житель Львівщини намагався ввезти в Україну як гуманітарну допомогу. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Вантажівка MAN, якою водій переміщував три позашляховики, слідувала в Україну через пункт пропуску «Краківець». Для проходження контролю 50-річний українець скерував автомобіль на «червоний коридор» та встановленим порядком задекларував автомобілі марки ISUZU, NISSAN та MAZDA.

Відповідно до документів, наданих на перевірку, встановлено, що житель Львівщини переміщував автівки як гуманітарну допомогу для одного з благодійних фондів. В ході додаткової перевірки прикордонники спільно з працівниками митниці з’ясували, що отримувач не очікує таку «гуманітарну допомогу», а громадянин, який їх переміщує, їм не відомий.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Автомобілі, вартість яких встановлюється, вилучено встановленим порядком.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *