ОСТАННІ НОВИНИ

Героя з Самбора посмертно нагородили орденом «За мужність»

Маркіян Рой

|

Військовому  із Самбірської громади Тарасу Желізку посмертно вручили орден «За мужність» III ступеня. Нагороду отримав батько полеглого військовослужбовця. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Тарас Желізко – самбірчанин. Із початком російської агресії чоловік не залишився байдужим до долі України. Тож ще у 2014 році добровільно вступив до лав ЗСУ та брав участь у захисті Батьківщини у складі 25-ої окремої повітрянодесантної бригади.

Пізніше, у 2018-2021 роках, служив за контрактом у 704-му полку РХБЗ. А з початком повномасштабного вторгнення старший солдат Тарас Желізко виконував бойові завдання у складі 81-ї окремої аеромобільної бригади.

«Гранатометник аеромобільного відділення, який бував у найгарячіших точках цієї війни. В одній із таких і загинув. Ворожа куля обірвала життя нашого воїна неподалік Білогорівки, що на Луганщині, 27 березня 2023 року», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *