ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна рада підтримала проєкт рішення про допомогу ЗСУ

|

Комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку погодила проєкт рішення Львівської обласної ради «Про підтримку Збройних Сил України та їх територіальних органів військового управління, Національної гвардії України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, а також особливості формування і виконання обласного бюджету Львівської області у 2023 – 2024 роках». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОР.

За словами головуючого на засіданні комісії Святослава Стефанківа, проєкт документа передбачає обмеження непершочергових видатків з обласного бюджету і скерування їх на потреби військових формувань у 2023 – 2024 роках.

«Комісія проголосувала «За» проєкт рішення щодо підтримки військових. Адже всі ми розуміємо, що в час війни головний пріоритет – допомога Збройним Силам України», – зауважив Святослав Стефанків.

Бюджетна комісія також підтримала ініціативу створення тимчасової контрольної комісії обласної ради з вивчення питання щодо ефективного використання коштів обласного бюджету і ситуації у сфері ввезення та надання гуманітарної допомоги.

Водночас відбулось засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань, де також прийняли рішення про підтримку Сил оборони.

«Підтримали звернення підрозділів Сил оборони, а також інших державних установ, щодо надання їм фінансової підтримки з обласного бюджету. Розглянули низку питань, які стосуються обороноздатності держави, життєдіяльності області та підтримки прав громадян», – повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *