ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій BMW запропонував патрульним хабар

Маркіян Рой

|

У центрі Львова патрульні зупинили за нетверезу їзду водія BMW X3. Щоб уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським хабар 1500 грн. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Небайдужі громадяни сповістили правоохоронців про нетверезого водія на автомобілі BMW X3. Патрульні зупинили його на вулиці Дорошенка і інформація підтвердилася. Від перевірки чоловік відмовився та почав просити патрульних не складати матеріали, адже не мав ніколи штрафів і не хоче псувати собі репутацію.

За таку послугу 26-річний керманич запропонував подяку. Поліцейські попередили його про відповідальність та чоловік її проігнорував. Підійшовши до службового автомобіля він сів у середину, а тоді вийшов і залишив там гроші.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 1500 гривень. Водій отримав усі необхідні адмінматеріали і тепер йому загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *