ОСТАННІ НОВИНИ

Карач та FIJI band запрошують львів'ян на «Шедеври української естради з нотками Франції»

Андрій Котенський

|

Українські хіти 60-х, пісні 70-х, шлягери 80-х та ретро-вальси французького акордеону: львівʼян кличуть на Великий осінній концерт «Шедеври української естради з нотками Франції». Про це Львівському порталу повідомив організатор заходу VINIL Concert agency.

Великий осінній концерт гурту «FIJI Band» та Зіновія Карача відбудеться вже 19 листопада о 19:00 у Будинку офіцерів у Львові (вул. Театральна, 22).

У програмі будуть відомі хіти 20 століття з новим звучанням, зокрема пісні Ігоря Білозір, Володимира Івасюка, Ігоря Поклада, пісні з репертуару Степана Гіги та дуету «Світязь», відомі та невідомі шедеври «Ябцьо-джазу», хіти 60-х, пісні 70-х, шлягери 80-х та ретро-вальси романтичного французького акордеону.

«Приходьте разом співати «Гуцулку Ксеню», «Червону Руту», «Черемшину» у дружньому колі! Дарувати емоції у важкий час, творити українську культуру в Україні, а не за її межами – це все завдяки Вам, наші любі слухачі!», – запрошують артисти.

Квитки доступні за посиланням: karabas.com.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *