ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщину зачепить циклон з країн Балтики. Якої погоди чекати

Андрій Котенський

|

У ніч на понеділок, 13 листопада, погоду на Львівщині визначатиме тилова частина циклону над країнами Балтики, що може призвести до не значних опадів у вигляді снігу із дощем та ожеледиці, повідомляє Львівський гідрометцентр.

По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці: слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 5 – 10° тепла.

По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці: слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 0 – 2° тепла, вдень 7 – 9° тепла.

Погіршення видимості у тумані 500 – 1000 м.

Атмосферний тиск вночі зростатиме, вдень істотно не зміниться, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

За даними Sinoptik.ua, цього тижня у Львові прогнозують перший сніг із дощем, але такий прогноз Львову дають лише наприкінці тижня. Водночас понеділок, 13 листопада буде хмарним із проясненнями. Температура повітря коливатиметься від 2 до 8 градусів тепла.

У вівторок, 14 жовтня, потепліє до 10 градусів тепла, проте вдень можливий незначний дощ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *