ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 61-річний чоловік підпалив будинок сестри колишньої дружини

Маркіян Рой

|

На Львівщині 61-річний мешканець Сумської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, підпалив будинок колишньої дружини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, в ніч на 3 листопада в одному з сіл Самбірського району зловмисник, розбивши вікно, проник у будинок, який належить сестрі його колишньої дружини. У домі тимчасово ніхто не проживав – тож чоловік підпалив речі та розкидав їх у кімнатах, після чого втік з місця події. Сталась пожежа, внаслідок якої будинок був суттєво пошкоджений вогнем.

Правоохоронці затримали злочинця у Львові.Чоловіку повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *