ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зіткнулись три автомобілі: шестеро постраждалих

Маркіян Рой

|

У середу, 8 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Козьова Стрийського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Постраждало шестеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, відбулося зіткнення вантажівки Scania, якою керував 48-річний мешканець Дніпра, мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito під керуванням 62-річного жителя Донецької області та компактвена Dacia Lodgy, яким керував 23-річний мешканець Кривого Рогу.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні водії усіх транспортних засобів, а також троє пасажирів Dacia Lodgy: 30-річна киянка та двоє мешканців Дніпра – 27-річна жінка й 29-річний чоловік.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, через цю ДТП на Львівщині 8 листопада, перекривали частину дороги Київ-Чоп.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *