ОСТАННІ НОВИНИ

В Міноборони створили департамент охорони здоров’я

Наталя Дуляба

|

У Міністерстві оборони України створили новий структурний підрозділ – департамент охорони здоров’я. Його очолила Оксана Сухорукова. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі відомства.

Новостворений департамент охорони здоров’я наразі є на етапі формування, тому основне завдання його очільниці – швидкий і системний запуск роботи.

«Оксана Сухорукова відповідатиме за побудову політик у всьому, що стосується системи охорони здоров’я в Збройних Силах України. Ми лише на початку цього шляху і дуже розраховуємо, що професійна спільнота із великим досвідом буде для нас дороговказом і підтримкою», – прокоментувала це кадрове призначення заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Нею стала Оксана Сухорукова – колишня волонтерка і співробітниця Міністерства охорони здоров’я із досвідом запуску медичної реформи. Під час робочої зустрічі із професійною військово-медичною та волонтерською спільнотою вона закликала присутніх до активної співпраці та підтримки у системних змінах.

«У кожного з вас є великий неоціненний досвід, яким ви можете поділитись з нами, і ми разом зможемо це вкласти у нормативні документи», – сказала вона.

Довідково: з 2014 року Оксана Сухорукова – співзасновниця благодійного фонду «Свої», який опікується військовослужбовцями у питаннях гуманітарної допомоги.

З 2018 по 2020 рік працювала у Міністерстві охорони здоров’я директором директорату медичних послуг і брала участь у запуску медичної реформи. У 2021-2022 працювала директором департаменту моніторингу Національної служби здоров’я України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *