ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили шахрайську схему з медом

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився мешканець Червоноградського району, який ошукав пасічників на 0,5 тонни меду. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 55-річного мешканця Червоноградського району, який ошукав двох пасічників із Золочівщини – 72-річної жінки й 36-річного чоловіка.

Встановлено, що аферист запропонував придбати у них мед нібито для подальшої реалізації за кордоном. Товар у потерпілих він забрав відразу після досягнення усної домовленості, а гроші обіцяв віддати після його реалізації.

Розцінки на товар сторони визначали індивідуально. Так, жінка-пасічниця передала «заготівельнику» 140 кг меду майже на 22 тисячі гривень, а чоловік – 414 кілограмів меду, вартість якого за домовленістю сягала 27 тисяч гривень.

Зрештою ніхто з пасічників так і не отримав коштів за свій мед, тож потерпілі звернулись у поліцію.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 та ч.2 ст.190 (шахрайство) ККУ. Обвинувальний акт уже скерували на розгляд суду. Аферисту загрожує до трьох років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *