ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 40 дітей Героїв і ВПО із Львівщини проведуть канікули у Німеччині

|

За співпраці Львівської райради та району Саарпфальц Крайс понад 40 дітей Героїв і ВПО поїдуть на канікули до Німеччину. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської районної ради.

Про відпусту дітей у Німеччині вдалось домовитись в рамках зустрічі голови Львівської районної ради Андрія Сулими із ландратом району Саарпфальц – Крайс (ФРН), доктором Теофіл Галло. У межах візиту обговорили організацію і проведення передріздвяних канікул для дітей загиблих Героїв і внутрішньо переміщених осіб.

Як розповів Андрій Сулим, діти ВПО та загиблих Героїв матимуть неймовірну можливість відвідати німецьке місто Гомбург, громаду Герсхайм, побачать замок Карлсберг, печери Шлоссберг і Зоопарк Нойнкірхена.

«Ми щиро вдячні нашому партнерові, доктору Теофілу Галло за цей чудовий подарунок нашим дітям Героїв та ВПО, а також благодійному фонду «HOPE UA» за організаційну роботу з дітьми. Відтак, понад 40 дітей впродовж 12 до 25 листопада братимуть участь у незабутній подорожі до  Німеччини, де зможуть по-справжньому відчути передріздвяний дух», – зазначив Андрій Сулим.

Варто зазначити, що це вже 3-й такий візит української делегації до Німеччини, завдяки партнерству з районом Саарпфальц – Крайс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *