ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти влучили по об'єкту інфраструктури на Одещині: є поранені

Ольга Денисяка

|

5 листопада російські війська атакували ракетами Одеську область. Вони влучили по об’єкту інфраструктури, внаслідок атаки постраждали троє співробітників. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Як зазначив Кіпер, ціль росіян – цивільне судноплавство

«Вдень російські терористи ракетами атакували Одещину. Ціль ворога – цивільне судноплавство. На жаль, в Одеському районі є влучання в об’єкт інфраструктури. Поранення отримали три співробітники. Пошкоджено адмінбудівлю. Крім того, через вибухову хвилю у навколишніх будинках вибило шибки та вікна», – йдеться в повідомленні.

Водночас Сили оборони Півдня повідомили, що окупанти випустили протирадіолокаційну ракету Х-31П по регіону з літаків тактичної авіації в акваторії Чорного моря. 

«Ворог продовжує системний терор південних регіонів. Серед дня з літаків тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, спрямував протирадіолокаційну ракету Х-31П по Одещині і керовану Х-59 – по Дніпропетровщині. На Одещині – пріоритети ворога зосереджені на протидії цивільному судноплавству», – повідомили Сили оборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *