ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові камера відеонагляду зафіксувала, як іноземець підпалив Range Rover

Андрій Котенський

|

Поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного в підпалі автомобіля Range Rover у Львові. За скоєне 37-річному іноземцю, який після вчинення злочину втік на Закарпаття, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними відомства, 2 листопада о 13.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 52-річного львів’янина про те, що внаслідок підпалу пошкоджений його автомобіль Range Rover, який він залишив поблизу однієї з шкіл на вулиці Зеленій у Львові.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що зловмисник міг пересуватись автомобілем «Фольксваген Туарег».

Відстеживши маршрут, поліцейські виявили транспортний засіб на Закарпатті і, спільно з колегами з сусідньої області, затримали втікача-палія.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 37-річний іноземець. Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру в умисному знищенні або пошкодженні майна.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *