ОСТАННІ НОВИНИ

Злодіїв, які вкрали з авто на Львівщині 100 тисяч, спіймали у Борисполі

Наталя Дуляба

|

Двоє злодіїв поцупили з автомобіля на Львівщині 100 тисяч грн і встигли втекти аж у Бориспіль, втім там їх і затримали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався 30 жовтня у селі Банюнин Львівського району, що недалеко від Буська. Місцевий мешканець став жертвою злодіїв – близько 16:15 з його автомобіля «Фольксваген Кадді» невідомі викрали сумочку, у якій було більше 100 тисяч гривень та документи. Чоловік пояснив, що він ненадовго відлучився, залишивши сумку на сидінні в автомобілі, але коли повернувся, що її вже поцупили.

За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці встановили, що зловмисники, які вчинили крадіжку, користувались автомобілем ВАЗ-2109.

Згодом їхнє місцеперебування вдалося відстежити за допомогою столичних патрульних. З’ясувалось, що грабіжники встигли заїхати аж у Бориспіль, там їх 31 жовтня, тобто на наступний день після злочину, й спіймали.

Особи затриманих встановлено – ними виявились 60-річний житель Харкова, який раніше вже був судимий за крадіжки, та 46-річний дрогобичанин. Сумку з грошима й документами у них вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (крадіжка) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до восьми років позбавлення волі.

Слідство триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *