ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова спіймали дрифтера без водійських прав

Наталя Дуляба

|

Посеред площі Міцкевича 19-річний водій BMW без прав влаштував дрифт-атракцію, хоча раніше його вже ловили за таке порушення. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався у вівторок ввечері, 31 жовтня, близько 23:00 на площі Міцкевича. Тут екіпаж патрульних помітив водія автомобіля BMW 320i, який не увімкнув покажчик повороту, а також дрифтував на дорозі.

Порушником виявився 19-річний юнак, який, як з’ясувалось, не має права керувати транспортними засобами і вже притягувався до адмінвідповідальності за дрифтинг.

Цього разу хлопець отримав протокол за ч. 5 ст. 126 (повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) КУпАП та постанову за порушення ПДР.

Санкція статті передбачає накладення штрафу розміром 40 800 гривень із позбавленням водійських прав терміном від 5 до 7 років та з оплатним вилученням авто або без такого.

Довідково: дрифт – це техніка проходження поворотів і вид автоспорту, що характеризуються використанням керованого заносу на максимально можливих для утримання на трасі швидкості і кута до траєкторії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *