ОСТАННІ НОВИНИ

На Тернопільщині поліцейські перекопали пенсіонерці город через зниклу банку з грошима

Наталя Дуляба

|

У Тернопільській області правоохоронцям довелося перекопати 69-річній жінці город, аби знайти банку з грошима, яку, як вона вважала, у неї поцупили. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Тернопільщини.

Випадок стався днями в одному зі сіл Кременецького району. 69-річна місцева жителька звернулась у поліцію через крадіжку 27 тисяч грн. Заявниця розповіла, що зробила для них спеціальний сховок, тож припускала, що поцупити гроші міг хтось зі сусідів.

Правоохоронці стали опитувати пенсіонерку, а також поспілкувалися з потенційними підозрюваними.

«Пенсіонерка стала пригадувати місця сховку: то в садку, то біля льоху. Окрім оперативних заходів, поліцейські ще й перекопали земельну ділянку заявниці, бо саме там вона останній раз ховала свої збереження. Словом, правоохоронці перекопали чималу ділянку, але не марно. Запхані в скляну банку банкноти таки знайшли і повернули власниці», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно на Тернопільщині стався схожий курйозний випадок. На початку повномасштабної війни жінка закопала на городі усі свої коштовності, гроші та виїхала за кордон.

За півтора роки вона повернулася додому, але не знайшла скарбу, тож запідозрила сусіда у крадіжці. Поліцейські таки знайшли всі цінності, але для цього їм довелося перекопати весь город.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *