ОСТАННІ НОВИНИ

Військовий зі Львова Михайло Панчишин переміг у «Голосі країни»

Наталя Дуляба

|

25-річний військовослужбовець зі Львова на псевдо Ptashkin Михайло Панчишин став переможцем тринадцятого сезону «Голосу країни». Свою перемогу він присвятив Збройним Силам України, а кубок планує віддати на благодійність. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі телепроєкту.

У суперфіналі тринадцятого сезону «Голосу країни», який проходив у Варшаві, зійшлися відразу два українські військовослужбовці: Михайло Панчишин (команда Артема Пивоварова) та Юрій Городецький (команда Наді Дорофеєвої). За результатами голосування перемогу здобув Михайло Панчишин.

«Як би там не було, перемогли Збройні Сили України. Шнайдер, я обіцяв, що про наших пацанів не забудуть. Прапор, Грошик, Ґозд. Наступна пісня написана про них, про наших хлопців. Я буду далі нести славу [ЗСУ] і йти цей шлях. Величезне дякую Артему. Хочу передати привіт всім «Бойовим бобрам», – сказав Михайло зі сцени.

З перемогою Михайла Панчишина вже привітало управління стратегічних комунікацій ЗСУ: «Після перемоги 25-річний захисник оголосив, що насправді перемогли Збройні Сили України, адже срібним призером став боєць 128 ОМБр Юрій Городецький. Вітаємо переможця та призера. Нам є ким пишатися. Слава Україні».

30 жовтня в ефірі «Сніданку з 1+1» Михайло Панчишин розповів, що кубок «Голосу країни» разом із Артемом Пивоваровим планує розіграти у соцмережах, а виручені кошти передати на потреби свого підрозділу «Бойові бобри».

Співак також анонсував вихід найближчим часом пісні зі своїм тренером на слова Ліни Костенко.

«Вчора було дуже комфортно виступати разом з Артемом, це були два вогні, які сплелися у ватру. Через три тижні ми випускаємо спільну пісню з Артемом та усіма іншими учасниками нашої команди. Ця пісня була створена на слова живої української легенди, поетеси Ліни Костенко, яка люб’язно дозволила покласти її вірш «Відмикаю світанок скрипковим ключем» на музику. Разом із командою ми вже записали пісню і зняли кліп, тому дуже скоро презентуємо його», – відзначив Михайло Панчишин.

25-річний Михайло Панчишин є уродженцем міста Рудки Львівської області, тривалий час живе у Львові. За професією він – кухар-кондитер. У 2017 році співак також переміг у телешоу «Х-фактор».

Невдовзі після повномасштабного вторгнення РФ Михайло Панчишин став до лав київської тероборони. Як пишуть ЗМІ, він брав участь у бойових діях на Київщині та в Бахмуті. Згодом був комісований за станом здоров’я.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Голос країни, 24 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *