ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин викрав чоловіка і вимагав за нього викуп

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали 24-річного львів’янина, який викрав 30-річного чоловіка, утримував його у селі неподалік Львова і вимагав 1000 доларів викупу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Про цей випадок поліцейські довідались у неділю, 29 жовтня, коли їм сповістили, що в селі біля Львові незаконно позбавили волі 30-річного львів’янина.

Встановлено, що чоловіка незаконно утримував 24-річний мешканець Львова. Він вимагав повернення неіснуючого боргу розміром 1000 доларів та погрожував фізичною розправою. Гроші зловмиснику мав передати товариш потерпілого, 37-річний львів’янин.

До операції залучили спецпризначенців. Затримали зловмисника під час отримання коштів. Потерпілого негайно звільнили.

Спійманому львів’янину оголосили підозру за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Невдовзі суд обере фігуранту справи запобіжний захід. Триває слідство, правоохоронці встановлюють ймовірну причетність інших осіб до скоєння злочину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *