ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили відділення фізичної реабілітації для військових

Ольга Денисяка

|

На Львівщині відкрили ще одне відділення фізичної реабілітації для військових, а також інших постраждалих від війни. Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«+1 сучасне відділення фізичної реабілітації для наших воїнів та всіх, хто постраждав через війну, запрацювало на Львівщині. Відкрили його в одному з обласних медзакладів. На площі 900 квадратних метрів запрацювали зали кінезіо-, ерго-, та фізичної терапії, кабінети преформованих фізичних чинників та для надання індивідуальної реабілітаційної допомоги.  Подбали про безбарʼєрність. Приміщення обладнали сучасною системою кондиціонування та вентиляції», – написав Козицький.

Голова ОВА зазначив, що обійшлися роботи обласному бюджету у 14 мільйонів та майже 700 тисяч гривень. Ще 7 мільйонів 880 тисяч скерували на обладнання.

«Лише упродовж січня-вересня у цьому медзакладі реабілітаційну допомогу отримали майже три тисячі пацієнтів. Запит продовжує зростати. Відкриття нового просторого відділення зі сучасним оснащенням допоможе охопити якісними послугами з відновлення значно більше людей», – додав він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *