ОСТАННІ НОВИНИ

Капелан Зелінський презентував курсантам нову книгу про пошук воїна у собі

Андрій Котенський

|

Капелан УГКЦ Андрій Зелінський презентував курсантам Національної академії свій новий літературний доробок – книгу «Анатомія Воїна: Дух, Шлях, Сила». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У книзі автор відкриває перед читачами практичні інструменти, що дозволять віднайти воїна у собі та стати людиною по-справжньому. Ділиться власним досвідом та дає своєрідні дороговкази, що не дадуть схибити з обраного шляху до самовдосконалення та опанування власної долі.

«Воїн для мене це більше, ширше, глибше, ніж просто військова служба, – зазначає під час свого виступу перед майбутніми офіцерами отець Андрій. – Військовослужбовець, військовий і воїн – не тотожні поняття. Адже останнє – це про тип характеру, стан ментальності та набір певних рис і властивостей».

У НАСВ впевнені, що такі зустрічі є обовʼязковою складовою у карбуванні характеру майбутніх захисників та захисниць, адже неабияк розширюють їхній світогляд, мотивують до сумлінної роботи над собою та формують відчуття відповідальності за власні вчинки та слова.

Отець Андрій Зелінський – головний військовий капелан УГКЦ, голова наглядової ради Українського ветеранського фонду, викладач УКУ та співзасновник Української академії лідерства, автор книг «Семенові зорі», «Соняхи» та «Моя мандрівка у країну морпіхів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *