ОСТАННІ НОВИНИ

За замахом на Царьова стоїть СБУ, – ЗМІ

Ольга Денисяка

|

Замах на колаборанта екснардепа Олега Царьова є спецоперацією Служби безпеки України. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника в спецслужбі.

За словами співрозмовника, Царьов давно був у списку зрадників, які мають відповісти за свої злочини і тому є абсолютною законною ціллю.

«Це не просто фанатик “руського міра”, а людина, яка особисто приїхала разом з російськими танками захоплювати Київ», –  зазначає джерело.

Деталі спецоперації наразі не розголошуються. Водночас підтверджується, що в Царьова влучили двома пострілами з вогнепальної зброї. За оперативною інформацією, стан Царьова критичний.

27 жовтня з’явилася інформація від російських колаборантів, що на колишнього народного депутата України (чотирьох скликань від «Партії регіонів» ) Олега Царьова скоєно замах у санаторії імені Кірова в Ялті у тимчасово окупованому Росією Криму. Офіційного підтвердження цим даним не було.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *