ОСТАННІ НОВИНИ

Раптово помер львівський депутат Юрій Ломага

Андрій Котенський

|

На 47-му році життя раптово помер депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Юрій Ломага. Про смерть депутата мерії повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За попередньою інформацією, Юрію Ломазі раптово стало зле сьогодні вранці.

«З сумом повідомляємо про смерть депутата Львівської міської ради Юрія Ломаги. Медики до останнього намагались стабілізувати стан пана Юрія, але, на жаль, врятувати життя не вдалось. Юрій Ломага був юристом, політиком та депутатом від партії Європейська Солідарність. Співчуття рідним та близьким», – повідомив Андрій Садовий.

За даними Zaxid.net, ще вранці Юрій Ломага був на засіданні бюджетної комісії Львівської міськради, де йому стало погано. Йому надавали першу домедичну допомогу в ЛМР ще до приїзду «швидкої». Депутата терміново госпіталізували до лікарні, де він помер.

Нагадаємо, що юриста Юрія Ломагу теж знали як партнера бізнесмена та колишнього депутата Григорія Козловського.

Його також пов’язували із неприємними історіями дерибану 24 га землі в районі «Під Голоском» у Львові,  сумнівними котеджами біля озера в Брюховичах, знищеня левової частини історичної будівлі у Стрийському парку, купівлі квартири із людьми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *