ОСТАННІ НОВИНИ

Над Львівщиною проходить циклон. Яку погоду прогнозують на найближчі дні

Андрій Котенський

|

У п’ятницю, 27 жовтня, погоду на Львівщині визначатиме проходження циклону та атмосферних фронтів з південного заходу, що принесе дощі, повідомляє Львівський гідрометцентр.

По Львівській області: Хмарно. Вночі подекуди невеликий дощ. Вдень значні дощі, на півдні області місцями сильні; подекуди грози. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с, вдень подекуди пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 6 – 11° тепла, вдень 10 – 15° тепла.

По місту Львову: Хмарно. Вночі без опадів. Вдень значний дощ. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 7 – 9° тепла, а вдень 12 – 14° тепла.

За даними Sinoptik.ua, дощитиме у Львові від обіду п’ятниці, 27 жовтня, аж до ранку суботи, 28 жовтня. Температура повітря коливатиметься від 8 до 13 градусів тепла.

У суботу вдень, а також у неділю, 29 жовтня, опадів не передбачається. Температура повітря прогріється до 16 градусів тепла, а початок тижня може бути ще теплішим.

У зв’язку з очікуваними значними опадами, 27 – 28 жовтня на гірських притоках Дністра очікується підвищення рівнів води на 0,5 – 1,5 м над поточними відмітками, без негативних наслідків. В місцях проходження інтенсивних опадів можливе формування значного місцевого та схилового стоку.

Фото ілюстративне

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *