ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині скасували тендер на 9,2 млн грн після втручання БЕБ

Ольга Денисяка

|

Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області виявили завищену вартість закупівлі проекту автомобільної дороги. Про це повідомили в пресслужбі БЕБ.

Службові особи Рава-Руської міської ради планували витратити 9,2 млн грн на розроблення проекту для будівництва автомобільної дороги державного значення М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська.

Фахівці Бюро проаналізували тендерну документацію замовника та з’ясували, що рішення про закупівлю проектних робіт є необґрунтованим та передчасним, оскільки жодних фінансових ресурсів на будівництво автомобільної дороги у перспективі не передбачено. Також встановили, що вартість самого проекту завищена.

«Працівники Теруправління скерували міському голові Рава-Руської ради листа з рекомендаціями переглянути рішення про закупівлю проектних робіт», – йдеться в повідомленні.

У результаті міська рада відмінила відкриті торги.

Зазначимо, останнім часом українці дедалі частіше висловлюють обурення з приводу нераціонального використання бюджетних коштів у містах під час війни.

Зокрема, громадяни вважають, що замість виділення десятків мільйонів гривень на, наприклад, ремонти стадіонів і дитмайданчиків, коштовну декомунізацію «Батьківщини-мати», закупівлю барабанів, всі ці гроші потрібно спрямовувати на допомогу армії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *