ОСТАННІ НОВИНИ

Через ДТП біля Яворова водійку довелося «вирізати» зі салону авто

Наталя Дуляба

|

Внаслідок зіткнення з мікроавтобусом біля Яворова 26-річну водійку легковика настільки затисло в салоні, що її довелося визволяти за допомогою спецобладнання. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Аварія сталась у середу вранці, 25 жовтня, близько 08:50 у селі Наконечне Друге, що відразу по сусідству з Яворовом. Тут зіткнулись мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та легковик Opel Vectra.

На місце прибули рятувальники, оскільки постраждалу водійку Opel Vectra так затисло деформованими конструкціями, що вона не могла самостійно вибратись. Жінку вдалося визволити лише після застосування спеціального обладнання – гідравлічного розтискача та бензоріза.

Як додають у Нацполіції Львівщини, постраждалою виявилась 26-річна жителька Яворівського району, а за кермом мікроавтобуса перебував 40-річний тернополянин. Жінку госпіталізували у важкому стані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі із позбавленням водійських прав терміном до трьох років.

Слідство триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *