ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві на блокпосту автомобіль на смерть збив військового

Маркіян Рой

|

У Києві вночі на 22 жовтня на столичному блокпосту сталася ДТП, у якій загинув військовослужбовець. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

За даними правоохоронців, водій автомобіля Хонда вночі близько 00:30 наїхав на військового на блокпосту.

Водій рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, коли попереду в тумані побачив вантажний автомобіль та різко загальмував.

Він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де наїхав на 47-річного військовослужбовця, якій ніс службу на блокпосту. Від травм той помер.

Водія Хонди затримали. Прилад Драгер показав, що на момент ДТП 45-річний чоловік був тверезий.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що уночі 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області на блокпосту в столиці на смерть збив нацгвардійця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *