ОСТАННІ НОВИНИ

За торгівлю інвалідністю для ухилянтів львів’янин відбувся штрафом

Наталя Дуляба

|

Мешканець Львова, який продавав «інвалідність» для виїзду військовозобов’язаного за кордон за 7000 доларів, присудили штраф на 100 тисяч гривень.Про це повідомляє Судовий репортер.

Засуджений львів’янин збирався виготовити для військовозобов’язаного чоловіка фіктивні документи про інвалідність ІІІ групи, аби той міг виїхати за кордон. Саме з таким запитом до нього звернувся «клієнт» у квітні цьогоріч.

Свої послуги фігурант справи оцінив у 7000 доларів. Зрештою чоловіки мали дві особисті зустрічі в сервісному центрі МВС України у Львівській області, під час яких узгодили всі деталі.

На початку червня ділка спіймали на «гарячому» під час отримання коштів. Це відбувалось у кімнаті для обслуговування VIP-клієнтів у банку.

Зрештою львів’янин уклав із прокурором угоду про визнання винуватості, в якій було передбачено суттєво м’якше покарання – 102 тисячі гривень штрафу. Залізничний районний суд міста Львова 9 жовтня затвердив цю угоду і призначив фігуранту справи саме таке покарання.

Натомість за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу, за якою судили чоловіка, йому загрожувало від 7 до 9 років увʼязнення із конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *