ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі чоловік забив до смерті дружину

Наталя Дуляба

|

35-річний мешканець Сокаля, будучи напідпитку, жорстоко побив дружину, від чого та на другий день померла. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався 18 жовтня у Сокалі. Вдома між подружжям, 35-річним чоловіком і 32-річною дружиною, виник конфлікт, під час якого він жорстоко побив дружину руками й ногами, спричинивши тяжкі ушкодження.

Встановлено, що кривдник перебував у стані алкогольного сп’яніння і, незважаючи на важкий стан дружини, не викликав до неї «швидку». Це зробила її сестра наступного дня зранку, коли зайшла відвідати родичку.

«Лікарі доставили пацієнтку у лікарню, проте не зважаючи на усі зусилля, вона померла від отриманих травм. У жінки було діагностовано, зокрема, політравму, травму грудної клітини, травму живота, множинні садна та розрив кишківника», – йдеться у повідомленні.

Зловмиснику оголосили підозру за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до десяти років тюрми.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *