ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє львів'ян постачали наркотики у виправний центр на Рівненщині

Ольга Денисяка

|

Двох мешканців Львова затримали за постачання наркотиків у виправний центр на Рівненщині. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Рівненщини. 

До складу злочинної групи входили четверо засуджених і двоє спільників на волі — жителі Львова, які відповідали за придбання і доставку наркотиків. 

У поліції повідомляють, що організував і налагодив наркотрафік 43-річний «смотрящий» виправного центру, який відбуває покарання за скоєння крадіжок. Замовлення на постачання метадону і канабісу робив львів’янину, який зі своїм спільником на волі, купував наркотичні засоби, психотропні препарати та пересилав їх через службу доставки у Рівне. Натомість троє утриманців виправного центру вже реалізовували наркотики серед засуджених. 

«18 жовтня правохоронці провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. За результатами проведених слідчих дій вилучені мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти, чорнові записи та ніші речові докази, які мають значення у справі», – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування за фактами незаконного придбання, пересилання, зберігання з метою збуту наркотичних та сильнодіючих речовин, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, за частиною 2 статті 307 КК України триває. Шістьом зловмисникам слідчі вручили підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Крім того, відносно 38-річного засудженого, учасника злочинної групи, тривають слідчі дії за фактом вчинення ним шахрайських дій: під приводом розміщення оголошень про оренду квартир він брав завдаток і заволодівав коштами громадян. У рамках кримінального провадження вже встановлено майже 50 потерпілих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *