ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземець, збивши у Львові пішохода, за пару годин сам загинув на місці ДТП

Наталя Дуляба

|

У Львові 50-річний іноземець збив пішохода і, чекаючи на евакуатор, сам загинув від наїзду на нього іншого автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась ввечері 17 жовтня на вул. Шевченка. Близько 21:00 водій автомобіля «Нісан», 50-річний іноземець, збив 58-річну львів’янку, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Травмовану жінку забрали в реанімацію.

Свідками цієї автопригоди стали медики «швидкої», які повертались із відрядження у Польщі. Вони негайно взялись надавати першу допомогу пішоходці, яка перебувала у стані мозкової коми.

«58-річну пацієнтку у стані мозкової коми доставлено до лікувального закладу з попереднім діагнозом: відкритий перелом лівої нижньої кінцівки, закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітки, органів черевної порожнини та тазу», – кажуть медики Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги.

Через кілька годин, орієнтовно о 23:45, на цьому ж місці виникла ще одна ДТП. У цей час правоохоронці вже завершили оформляти попередню аварію, а сам іноземець очікував на евакуатор, який от-от мав забрати його пошкоджене авто.

В цей момент 22-річний львів’янин за кермом «Хонди Акорд», не вибравши безпечної швидкості, збив конуси та дорожній знак «Оформлення ДТП», виставлені на проїзній частині для забезпечення безпеку руху, та наїхав на самого іноземця та водія евакуатора, а після цього ще й врізався у службове авто поліції.

50-річний іноземець загинув на місці, а травмований водій евакуатора потрапив до лікарні.

Керманича «Хонди» відразу затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом ДТП, що сталась о 21:00, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

За фактом другої аварії відкрито кримінальне провадження ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Слідство триває, поліцейські встановлюють всі обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, патрульна поліція, ЛОЦЕМДМК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *