ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова зіткнулись вантажівка та мікроавтобус: п’ятеро постраждалих

Наталя Дуляба

|

Внаслідок аварії поблизу Львова постраждали п’ятеро людей, в тому числі двоє дітей віком 4 і 10 років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась ввечері 17 жовтня близько 19:30, на трасі Київ – Чоп у селі Ямпіль Львівського району. Тут мікроавтобус Mercedes Sprinter, яким керував 37-річний житель Закарпатської області, врізався у вантажівку Iveco під керуванням 21-річної мешканки Золочівського району.

У водія мікроавтобуса правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився пройти перевірку.

Внаслідок зіткнення постраждали обидва водії та троє пасажирів Mercedes Sprinter: чотирирічна дівчинка та десятирічний хлопчик з Черкаської області, а також 66-річна жителька Кіровоградської області. Усіх їх госпіталізували.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – до трьох років тюрми з позбавленням водійських прав терміном від трьох до п’яти років. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *