ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний чоловік підпалив будинок із дружиною та дітьми

Наталя Дуляба

|

41-річний львів’янин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підпалив власний будинок, де мешкає разом із дружиною та двома дітьми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у понеділок, 16 жовтня. Близько 13:00 до правоохоронців звернулась львів’янка і сповістила, що її чоловік підпалив будинок на вулиці Темницьких, в якому вони проживають разом із двома малолітніми дітьми.

На місце негайно прибули рятувальники, які взялися гасити пожежу. Ніхто не постраждав.

Як встановили правоохоронці, підпалив будинок 41-річний п’яний львів’янин. Він під час конфлікту з дружиною облив бензином і підпалив їхнє помешкання, після чого втік на автомобілі.

Отримавши орієнтування на транспортний засіб, патрульні спіймали нетверезого втікача на вулиці Широкій та передали слідчим.

Затриманому оголосили підозру за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до десяти років тюрми.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *