ОСТАННІ НОВИНИ

Стрільці з Львівщини здобули сім нагород у фіналі Кубку України

Маркіян Рой

|

У Києві завершився фінал Кубку України зі стрільби стендової та Всеукраїнські змагання серед юніорів. Спортсмени з Львівщини здобули сім нагород. Про це Львівському порталу повідомили в Львівській ОВА.

Так, у фіналі Кубку України у траншейному стенді (TRAP) серед чоловіків перемогу виборов 28-річний кандидат у майстри спорту України Олександр-Олесь Шлюз. Він представляє ЗСУ та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Тренується спортсмен під керівництвом Сергія Охотського та Сергія Тюртюбека, Він здобув золоту медаль, збивши у фіналі 35 мішеней. Бронзову медаль у цій же дисципліні виборов Олександр Білько, представник Динамо та Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

У траншейному стенді (TRAP) серед жінок перемогла 31-річна Олена Охотська, яка представляла ЗСУ та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Вона тренується під керівництвом Сергія Охотського та Сергія Тюртюбека. Срібло у цій категорії дісталося Надії Булгаковій, яка також представляла ЗСУ. Надію тренує Віталій Грибовський та Сергій Тюртюбек.

У круглому стенді (SKEET) серед чоловіків бронзову медаль здобув Георгій Іпатов, який представляв Динамо та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Георгія тренує Віктор Карасьов.

У круглому стенді (SKEET) серед жінок срібло дісталося Валерії Бартишевій, а бронза її сестрі Олександрі. Обидві спортсменки представляли Динамо та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Тренують спортсменок Віктор Карасьов та Артем Бартишев.

Загалом Львівську область на змаганнях представили 19 спорстменів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *