ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили нового керівника об’єднаної дитячої лікарні

Маркіян Рой

|

У понеділок, 16 жовтня, представили керівника об’єднаної дитячої лікарні у Львові. В.о. генерального директора новоствореного «Центру дитячої медицини», що об’єднує «Охматдит» та Західноукраїнський дитячий медцентр, став Роман Кізима. Про це повідомили у Львівській обласній раді.

«Сьогодні хочу подякувати керівництву та колективу ОХМАТДИТу за те, що підтримали рішення обласної ради. Хочу запевнити, що після об’єднання медичні працівники обох лікарень залишаються працювати без змін. Лише відбудуться зміни щодо топ менеджменту. Ми визначили основні дедлайни, в межах яких потрібно виконати усі умови щодо створення нової структури, підготовки статуту, контрактування з Національною службою здоров’я України, щоб у лютому уже повноцінно запустити роботу нового дитячого закладу», – зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

За словами Юрія Холода, є визначені дедлайни, в межах яких потрібно виконати усі умови щодо створення нової структури, підготовки статуту, контрактування з Національною службою здоров’я України, щоб у лютому уже повноцінно запустити роботу нового дитячого закладу.

«Ми об’єднали два потужні дитячі медичні обласні заклади в одну структуру, яка буде мати високий статус, управлінський рівень і найважливіше – найкращі медичні послуги для наших пацієнтів», –повідомив Юрій Холод.

Романа Кізима донедавна очолював Західноукраїнський дитячий медичний центр. Посаду заступника генерального директора він запропонував Дмитру Квіту, який до цього керував ОХМАТДИТом.

Нагадаємо, що  на Львівщині об’єднали дві дитячі лікарні в одну дитячу надкластерну лікарню. Мова йде про обласну дитячу лікарню «Охматдит» і Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Відповідне рішення прийняли 19 вересня під час засідання позачергової сесії Львівської обласної ради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *