ОСТАННІ НОВИНИ

«Лісапетний батальйон» презентує новий альбом у Львові

Омелян Шевчук

|

У Львові з концертом виступить «Лісапетний батальйон» – гурт, що заряджає позитивом та завжди дарує хороший настрій. Колектив 4 листопада у Львові презентує новий альбом «Баби рулять» у Центрі Довженка. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу Clever Production.

Для львів’ян гурт підготував абсолютно нову програму, що міститиме пісні з нового альбому, а також улюблені композиції з репертуару «Лісапетного батальйону» і пісні, які вже давно не звучали на сцені.

«Хто любить лірику, то буде мати лірику, кому до вподоби патріотика чи лірика, тож матиме можливість послухати і таку музику», – говорять у колективі.

«У нашому колективі усі жінки досить ділові, вони гарні організатори та «рулять» не тільки на концертах, а й у себе в селі, до них прислухаються. Тож у себе в районі та у всій Україні ми даємо поради, адже маємо на це право, адже за нашими плечима роки та досвід, з яким приходить мудрість. Ми міцно керуємо своїм життям і намагаємось допомогти людям налаштуватися на позитив та гарний настрій. Саме так ми рулюємо по життю і саме про цей наш новий альбом», – повідомила керівниця гурту Наталія Фаліон.

У колективі запевняють, що презентація нового альбому стане справжнім подарунком для глядачів і слухачів, адже у ньому буде і лірика, і жарти, і сюрпризи, пісні і виконання, яких точно ніхто не очікує почути.

«Лісапетний батальйон» завжди активно долучається до волонтерської діяльності. Концерт у Львові та й увесь тур не буде винятком, і частина коштів з продажу квитків буде передана на потреби ЗСУ.

Квитки на львівську подію за посиланням: Karabas.com.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *