ОСТАННІ НОВИНИ

8 років тюрми. На Львівщині чоловік зарубав свого «приятеля» по чарці

Андрій Котенський

|

До 8 років позбавлення волі засуджено жителя Стрийського району, який напідпитку побив свого знайомого та вбив сокирою його співмешканця. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними відомства, 25-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві та нанесенні середньої тяжкості тілесних ушкоджень ще одній людині. Вироком суду йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

У матеріалах слідства йдеться, що у вересні 2021 року в одному із сіл Стрийського району обвинувачений побив знайомого та вбив «товариша по чарці». Пізно ввечері місцевий мешканець прийшов до будинку 57-річного знайомого, який проживав із товаришем, запропонував їм разом випити. Чоловіки погодились та сіли розпивати алкогольні напої.

Трохи випивши господар дому приліг спати. Попри це, його 45-річний співмешканець та обвинувачений продовжили застілля.

Згодом, обвинувачений вирішив розбудити свого друга, щоб той приєднався до них. Господар відмовився на що гість почав його бити кулаками. Він наніс потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я, щоб уникнути подальшого побиття, він втік на горище та зачинився.

Проте обоє чоловіків продовжили застілля без власника дому. Під час розпивання чергової пляшки алкоголю, між ними виник конфлікт. В ході якого, обвинувачений взяв сокиру та наніс нею 16 ударів по голові співмешканцю.

Від отриманих травм він помер на місці.

До набрання вироком законної сили обвинувачений знаходитиметься під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *