ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві знову загинула дитина, що вистрибнула із вікна?

Андрій Котенський

|

Поліція Києва встановлює обставини загибелі 12-річної дівчинки, що впала із багатоповерхівки. Від отриманих травм дівчинка загинула на місці. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Києва.

«Сьогодні близько 12:00 години до поліції надійшла інформація про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Миколи Гулака виявлено тіло дитини без ознак життя, яка, ймовірно, розбилися внаслідок падіння. На місце прибула  слідчо-оперативна група Головного та Оболонського управлінь поліції, ювенальні інспектори, оперативники та медики», – йдеться у повідомленні.

Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки.

Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть події відповідну правову кваліфікацію.

Як відомо це вже третій випадок загибелі дітей під час падіння із висоти у Києві. 2 жовтня під час падіння із висоти на вулиці Микільсько-Слобідська загинули брат і сестра. Діти вочевидь стрибнули із висоти 24 поверху. 9 жовтня у Києві загинули двоє дівчат, які стрибнули з недобудови.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *