ОСТАННІ НОВИНИ

Нідерланди нададуть Україні ракети Patriot

Маркіян Рой

|

Нідерланди нададуть Україні ракети для ЗРК Patriot, щоб сприяти захисту від авіаударів РФ. про це прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте написав у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Цієї зими Росія намагатиметься якомога більше нашкодити Україні. Тому Нідерланди поставлять додаткові ракети (для системи – ред.) Patriot, щоб Україна могла захиститися від варварських авіаударів Росії», – зазначив нідерландський політик.

Рютте подякував Президентові України Володимиру Зеленському за запрошення до Одеси, а також запевнив, що події в Ізраїлі та секторі Гази «не відволікатимуть» Нідерланди від війни Росії проти України.

Після візиту до Одеського порту нідерландський прем’єр також оголосив про наміри його країни допомогти Україні придбати патрульні катери.

«Нідерланди допоможуть Україні придбати патрульні катери, які допоможуть убезпечити транспортний шлях для експорту зерна», – зазначив Рютте.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *