ОСТАННІ НОВИНИ

Умєров та Олещук приїхали в Академію сухопутних військ

Наталя Дуляба

|

Міністр оборони України Рустем Умєров та командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук відвідали Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це повідомив керівник вишу Павло Ткачук.

Під час зустрічі Умєров та Олещук не лише ознайомилися з діяльністю академії, а й особливістю підготовки майбутніх офіцерів, зокрема для ланок управління різних родів ЗСУ.

«Вдячний Рустему Енверовичу за візит та увагу до нашого навчального закладу. Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного й надалі виконуватиме всі покладені на неї завдання зі зміцнення обороноздатності України», – відзначив Павло Ткачук.

Під час візиту Рустем Умєров, Микола Олещук разом із представниками вишу вшанували пам’ять випускників, які загинули на війні в Україні.

Згодом міністр оборони прокоментував зустріч із командувачем Повітряних Сил, під час якої йшлося про протиповітряну оборону України та захист обʼєктів критичної інфраструктури напередодні зими.

«Маємо бути максимально готовими до зими. Вчора під час засідання Рамштайну та двосторонніх зустрічей закликав партнерів надати Україні більше систем ППО… Ознайомився з напрацюваннями в області оснащення мобільних вогневих груп (МВГ) для боротьби з дронами-камікадзе. Будемо працювати над максимальним збільшенням кількості МВГ для захисту наших міст», – зауважив зі свого боку Рустем Умєров.

Нагадаємо, на Львівщині працюють над створенням 50 мобільних груп, які будуть «полювати» на ворожі «Шахеди». Запрацювати такі групи мають з 15 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ, Facebook Рустема Умєрова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *