ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині створять 50 мобільних груп для збиття «Шахедів»

Наталя Дуляба

|

До середини жовтня на Львівщині мають запрацювати 50 мобільних груп, які будуть «полювати» на ворожі ударні дрони. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Разом із Повітряним командуванням “Захід” формуємо мобільні групи для збиття ворожих дронів-камікадзе. Таких груп у нашій області плануємо створити 50. Вони матимуть у своєму розпорядженні транспорт та відповідне оснащення, щоб оперативно реагувати на переміщення ворожих цілей і підсилювати роботу нашої ППО», – відзначив посадовець.

Водночас Максим Козицький додав, що пів сотні мобільних груп на Львівщині мають запрацювати до 15 жовтня. Зараз триває процес забезпечення усім необхідним цих груп, до нього залучають також й соціально відповідальний бізнес.

Також об’єкти «Львівобленерго» та «Укренерго» зараз додатково обладнують спеціальними засобами захисту від ракет та «Шахедів». Це дасть змогу додатково захистити постачання електроенергії населенню.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *