ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на благодійний аукціон для ЗСУ

Андрій Котенський

|

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії закликає на збір для ЗСУ. Аукціон пройде під назвою «Сила мистецтва. Vol.2». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Захід відбудеться 22 жовтня о 18.00 у Львівській національну філармонії імені Мирослава Скорика. Благодійний аукціон «Сила мистецтва» вже вдруге відбувається за участі Академічного симфонічного оркестру INSO-Львів та галереї «Home of Arts Lviv» за підтримки «Ветеран Медіа». Попередній аукціон успішно пройшов у квітні цього року і приніс організаторам 1,7 млн гривень на купівлю безпілотного авіаційного комплексу «Валькірія».

«Сучасну російсько-українську війну вже давно охрестили «війною дронів». Тож цього разу наша мета – 3 млн гривень, за які ми придбаємо безпілотний розвідник «FreeUa» для 103 обр ТРО», – йдеться у повідомленні.

Мистецтво – потужне і невичерпне джерело сили, оскільки воно є вираженням творчого потенціалу та людської культури в цілому. Воно відображає історію, культуру, традиції та суспільні цінності певної епохи.

На аукціоні вас чекають:

  • унікальні твори мистецтва від галереї «Home of Arts Lviv»
  • незабутній вечір у супроводі симфонічного оркестру INSO-Львів
  • особлива атмосфера та цінні миті спілкування у колі однодумців
  • Вартість квитка: 1800 грн.

Квитки доступні за посиланням: Soldout.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *