ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський приїхав до Румунії

Маркіян Рой

|

У вівторок, 10 вересня, президент Володимир Зеленський прибув з візитом до Румунії. Про це глава держави повідомив  у Telegram.

«Я прибув до Бухареста, Румунії, для переговорів з (президентом) Клаусом Йоганнісом та зміцнення наших добросусідських відносин», – зазначив Зеленський.

За словами глави держави, під час візиту буде йти мова про подальшу безпекову співпрацю, розвиток авіаційних та інших коаліцій, посилення протиповітряної оборони України, архітектуру безпеки в Чорному морі та відносини з партнерами.

«Україна вдячна Румунії за підтримку, яка зміцнює нашу державу, а також за конструктивну солідарність, яка дозволяє нашим країнам бути донорами безпеки для світу, зокрема у сфері продовольчої безпеки. Ми вже побудували і можемо розширювати співпрацю, яка підтримує стабільність для багатьох інших країн», – відзначив Зеленський.

Він назвав Румунію другом, «який прийшов нам на допомогу в найтемніший день, і чия підтримка з часом стає все сильнішою».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *