ОСТАННІ НОВИНИ

Спецслужби Росії й Білорусі готують теракт, аби звинуватити в ньому Україну, – Рух спротиву

Маркіян Рой

|

Спецслужби Росії та Білорусі планують скинути вибухівку на білоруську нафтобазу, аби звинуватити українців у теракті. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

«Між ФСБ РФ та КДБ РБ досягнуто домовленостей провести операцію «під чужим прапором» проти одного з об’єктів на території Білорусі з подальшим звинуваченням у цьому української сторони. На цей час як об’єкт для теракту розглядається нафтобаза «Брестоблнефтепродукт» поблизу населеного пункту Прилуки Брестської області що неподалік (2 км) білорусько-польського кордону. Планується здійснити скид з БПЛА», – йдеться в повідомленні.

За даними, які «Спротив» отримав від білоруського підпілля, аеророзвідку ймовірних об’єктів вели «вагнерівці» в серпні цього року.

Там також додали, що Сили оборони України діють виключно на території України. Ця провокація необхідна росіянам, аби зменшити рівень підтримки нашої держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *