ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські хірурги пройшли стажування в одній з найвідоміших клінік Японії

Наталя Дуляба

|

Нейрохірурги Центру нейрохірургії та неврології Першого медоб’єднання Львова завершили місячне стажування в одній з найбільших та найвідоміших клінік Японії – Fujita Health University Hospital. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Протягом місяця львівські лікарі освоювали нові методики малоінвазивних та ендоскопічних видалень пухлин головного мозку. Навчилися ендоскопічно усувати невралгії трійчастого нерва та геміфаціальний спазм, а також вивчали новітні світові методики малотравматичного втручання при патологіях хребта.

В межах навчання спеціалісти також відвідали провідну нейрохірургічну клініку Juntendo University Hospital, що у Токіо, де мали змогу ознайомитися з передовим нейрохірургічним обладнанням. Також медики взяли участь у конгресі нейрохірургів, де лікарі з усього світу обмінювались досвідом.

На цій конференції виступив завідувач відділення нейрохірургії Першого медоб’єднання Львова Юрій Флис. Своїм іноземним колегам він розповів про розвиток нейрохірургії у своєму медзакладі та про вкрай складних пацієнтів із нейротравмами від мінно-вибухових поранень, отриманих під час війни в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *