ОСТАННІ НОВИНИ

В полон потрапив командир російського добровольчого батальйону «Алга»

Наталя Дуляба

|

Українські військові взяли в полон командира добровольчого батальйону «Алга» 72 ОМСБр РФ. Про це Львівському порталу повідомили у 3 окремій штурмовій бригаді.

Російський майор, командир російського добробату «Алга» потрапив у полон внаслідок унікальної операції на Бахмутському напрямку.

Окупант був поранений. На відео видно, як бійці 3 штурмової бригади відтягнули його знерухомленого у безпечне місце та дали води. Сам рашист розповідає, що його підлеглі втекли, коли Сили оборони України почали їх обстрілювати, а він цього зробити не встиг.

Про те, в якому стані зараз перебуває його підрозділ, окупант каже: «Тут … (нецензурне слово) як багато полягло».

«Тепер він – один із представників обмінного фонду серед старшого офіцерського складу окупантів», – додають українські військові.

Саме відео з взятим у полон російським майором доступне за цим посиланням.

Довідково: батальйон «Алга» – добровольче формування з Татарстану. У березні 2023 року росіяни в мережі обговорювали його розгром в Україні. Тоді командир окупантів заявляв, що такі обговорення призводять до напруження та паніки, а тих, хто розповідав про втрати, він називав «зрадниками» і «дезертирами».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *